BÄSTA BRÖLLOPSFESTEN BÖRJAR HÄR!

Allt för en lyckad fest

Hur vi sätter våra priser

Priserna för underhållning vid evenemang kan variera kraftigt, precis som när du köper något annat. Som när du beställer en måltid på en bra restaurang, en ny kostym eller klänning eller till och med en ny bil, så får du det som smakar bra, ser bra ut och är grym att köra enligt dina önskemål.

Många företag inom vår bransch kanske har liknande alternativ eller erbjudanden, men du kommer snart att upptäcka att det finns skillnader. Kostnaderna för alla dessa tjänster och upplevelser kommer att variera från företag till företag och från tjänster till tjänster, beroende på kvaliteten, erfarenheten, Dj, team, tekniken som investerats i varje Bröllop & Evenemang.

DTF Dj till festen erbjuder olika prisalternativ som baseras på efterfrågan och erfarenhet.

Priserna för underhållning vid evenemang kan variera kraftigt, precis som när du köper något annat. Som när du beställer en måltid på en bra restaurang, en ny kostym eller klänning eller till och med en ny bil, så får du det som smakar bra, ser bra ut och är grym att köra enligt dina önskemål.

Många företag inom vår bransch kanske har liknande alternativ eller erbjudanden, men du kommer snart att upptäcka att det finns skillnader. Kostnaderna för alla dessa tjänster och upplevelser kommer att variera från företag till företag och från tjänster till tjänster, beroende på kvaliteten, erfarenheten, Dj, team, tekniken som investerats i varje Bröllop & Evenemang.

DTF Dj till festen erbjuder olika prisalternativ som baseras på efterfrågan och erfarenhet för varje Dj och mängd, kvalité och funktion på utrustningen

Här kan du se allt om våra tjänster & Produkter

Våra Dj`s

Är det någon skillnad på våra djs ?

Både ja och nej, alla våra djs spelar efter kundens önskmål och flera års erfarenhet av alla olika sorters bröllop och evenemang där det som oftast är en blandning av gäster, åldrar och kulturer. Det är en av  våra djs specialitet att kunna läsa publiken och se till att det blir en bra blandning av musiken så alla blir nöjda oavsett ålder, kulter eller musiksmak.  Sen är visa av våra djs mer efterfrågande och har mer erfarenhet därför kan priset variera för olika dj`s

Vi väljer dj

Spelar det ingen roll vilken dj ni vill ha så väljer vi en dj som är ledig och passar till eran fest. Dj`n har minst 3 års erfarenhet av bröllop spelningar av alla olika slag.

Premium Dj`s

Våra Premium dj`s som har spelat för oss i flera år. ett säkert kort för en lyckad fest.

Christian (Dj Parra)

"Jag är en erfaren DJ med över tio års erfarenhet av att underhålla på olika typer av event, allt ifrån bröllop, företagsevent till hemmafester. Min passion för musik började tidigt i livet och jag har sedan dess utforskat en mängd olika genrer och stilar.

Jag har spelat på hundratals bröllop och fester under årens lopp och har lärt mig att känna publikens preferenser och skapa en musikupplevelse som passar deras smak. Jag är duktig på att läsa rummet och anpassa min musik efter gästernas önskemål och humör.

Jag har en bred musiksmak och kan erbjuda allt från klassiska bröllopslåtar till den senaste pop- och dansmusiken. Jag är också väl insatt i olika kulturer och kan erbjuda musik från olika delar av världen för att passa alla gästers smaker.

Jag är professionell, tillförlitlig och ger alltid 100% för att er  bröllopsfest eller fest ska bli till en minnesvärd fest. Jag ser fram emot att få hjälpa till att skapa en musikupplevelse som du och dina gäster kommer att minnas länge."

Eduardo (Dj Lalo)

En av våra grymma party djs med från dj till festens start. Gäller det Bröllop, Privatfester och Företags gigs så är Lalo en av dom Skickligaste djn på att få igång festen där det krävs en lyhörd och mångsidig dj där det är gäster ifrån olika åldrar och kulturer.

Specialiteter som

 • Party musik
 • Latin i alla dess former
 • orientaliska takter inga problem för dj Lalo
 • Radiohits, Schlager,  Edm, house och Club javisst
 • Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt
Brian Vinci

Vinci Brian is a frequent booked DJ based in Stockholm who has played at all Clubs worth mentioning and counting.Vinci Brian has a unique ability to seamlessly cut, loop and fuse between genres and styles. Being born in Kenya and being raised in Sweden Vinci Brian has grown the ability to diverse his sound where his musical tastes of the 90s, tribal, afro, latin & Party music. As well as delivering explosive performances at nightclubs & other parties around Stockholm, Vinci Brian has shared his explosive sets with audiences in London, Rhodos, Mombasa, Malmö, Gothenburg, Jönköping & other cities. Alongside artists like Liamoo, Sugar Hill Gang, Mc Lyte, Swingfly & others. May 2022 Vinci Brian is scheduled to release an EP containing 3 tracks.

Fabian Laerum (Dj Biano)

Fabian är vår kändis DJ som också sjunger i gruppen diamant där dom levererar grym svensk part pop disco.
Fabian spelar allt från födelsedagsfester, företags gig till klubb gigs.

Tonie

Grundare och ägare av Dj uthyrning men som även hoppar in och spelar för oss.

Tonie va med på den gamla goda tiden med vinyl och har sedanspelat vidare och är idag ett välkänt namn bland många.

Tonie är en dj som verkligen ger 100% på alla fester och ser till att det blir ett jäkla röj på dansgolvet.

Specialiteter som

Party musik all in men med sin egen touch som Tonie remixar live

Nutid edm, house och club javisst

Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt

Pro Dj`s

Våra Pro Dj`s som varit med från starten och har flera 100 bröllopsspelningar 

Robert Ahlgren (Ägare & grundare till Dj till festen)

Grundare och ägare av Dj till festen.

Älskar att få folk att dansa oavsett musik. Robban har en stor musik samling som han samlat på sig i sina år som dj. Hans stora framgång som dj har tacka var sin känsla för att spela rätt typ av musik till rätt fest vare sig det är ett orientalisk bröllop eller en studentfest så ser Robert alltid till att vara väl förberedd och att läsa av dansgolvet så det bli en riktig fest 

Music Style:

Allt som får fart på festen ingen fest är för svår eller konstig för Robert.

Party music, Reggaeton,  Old School Rnb & Hip Hop, House ,Edm, Urban, Schlager, hits from today, as well as the 90’s, 80’s and 70’s.

Biography:

Robert has  been a frequently engaged DJ at the hottest clubs and events in Sweden for 15+ years.

Claudio Pinto

Om Dj Cladde:

Min musik resa började redan 1985, då jag var 12 år gammal. Min far var på den tiden en uppskattad Dj med inriktning privatfester och krog. Jag blev självklart hans lärling, vilket innebar att jag fick lära mig att snabbt koppla ihop en musikanläggning, rigga upp ljud och ljus osv. Allt detta var under vinyl eran så det blev mycket bärande samt sortering av skivor, under fritiden så satt jag och räknade BPM, alltså, lyssna på varje spår i varje nyinköpt vinylskiva för att fastställa takten på låtarna (BPM=Beats Per Minute) vilket gjorde att man bekantade sig väldigt mycket med både musiken och artisten bakom låtarna. Det blev då så mycket enklare att takt mixa samt välja rätt låt för varje enskild tillfälle/event. Med åren så växte jag inom det min far lämnade efter sig och började få mina egna spelningar, mest nattklubb men på senare år så har jag inriktat mig mer till privata evenemang. För mig personligen så är detta inte bara ett arbete eller en hobby, det är en livsstil och jag njuter varje sekund av den.

Dj Start Kit
Tillval: Ljuspaket First klass och Uplights till dansgolvet
Dj Start Kit
Tillval: Ljuspaket party, Tungrök och uplights till dansgolvet
Dj Start Kit
Tillval: Ljuspaket party
Start kit för 150 personer
Start kit för 90 personer
Tillval: Ljuspaket basic
Previous slide
Next slide

Dj Start kit

Vi anpassar alltid högtalare efter storlek på lokalen & antal gäster för att få det bästa ljudet

Vigsel & Talpaket

Vi anpassar alltid högtalarna efter lokalen för att få det bästa ljudet och upplevelsen.
I vissa fall kan man använda ett system till både ceremonin och sedan för tal under middagen. Då behövs det personal som snabbt kan montera ner och sen upp igen där ni ska ha middagen eller minglet.

 • Pa mixer med 6- 8 kanaler
 • 2st trådlösa Shure mikrofoner
 • Högtalare anpassat efter lokalen/plats
 • Kabel för anslutning till ljudkälla 
 • Tillbehör som stativ och kablar

Önskas tekniker på plats för se till att allt funkar och hjälper till att spela upp rätt låt vid rätt tillfälle så kan vi ordna det. Se tillägg Tekniker

Vigsel paket
Talpaket
Previous slide
Next slide
Standard Dj bås
Enkelt och stilrent dj bås
Dj bås med foliering
Stilrent dj bås med ert monogram elelr design
Dj Command center Booth
Stilrent dj bås med ert monogram elelr design
Dj bås med tv
Med detta bås kan man göra många saker. Allt från monogram till era bröllopsbilderna
Previous slide
Next slide

Våra olika Dj bås

Ljuseffekter

Det finns inget exakt pris egentligen då alla tillställningar är olika. Priset beroende på plats, speltider, val av utrustning, osNej, du behöver inte ha ljuseffekter till din bröllopsfest. Det är en fråga om personliga preferenser och budget. Ljuseffekter kan bidra till en mer festlig stämning, men det är inte en nödvändighetv.  Vi har satt ihop några  paketlösningar för inte göra det mer komplicerat än vad det är.

Hittar man inget så skräddarsyr vi  ett alternativ som passar just er.

Ljuseffekter kan bidra till en bröllopsfest på många sätt och göra den mer minnesvärd och festlig:

 • Stämningsskapande: Ljuseffekter kan användas för att skapa en specifik stämning, som exempelvis romantik eller energi.

 • Färg och ljus: De kan tillföra extra färg och ljus till lokalen och göra det mer livfullt och spännande.

 • Fokus: De kan också användas för att fokusera uppmärksamheten på specifika områden eller element på festen, som exempelvis brudparet, dansgolvet, eller buffén.

 • Erfarenhet: Ljuseffekter kan göra bröllopsfesten mer oförglömlig och unik genom att skapa en helt egen upplevelse.

Basic: Säger sig själv. Här använder vi “enklare” ljuseffekter som lyser eller blinkar i takt till musiken och ändrar färg. passar bra om man bara vill ha något enkelt som belysr dansgolvet.

 

Party: Vill man att det ska hända lite mer än bara ljus som byter färg då är detta paket ett bra alternativ, för här det lite blandade ljuseffekter som både byter färg och rör på sig utan att det ser rörigt ut.

 

First Class: Eller inteligent lightning som man kan kalla det så är detta paket synkad och programmerat för att få en riktig cool och stilren ljusshow som matchas snyggt till musik. Slipp det där epilepsin blinkade ljus som snurrar och blinkar helt okontrollerad, det  ser bara rörigt ut och alla bilder och videos kommer inte att bli bra. Fråga er photograph vad dom tycker 

Ljuspaket Basic
Ljuspaket Party
Ljuspaket Basic
Ljuspaket Party
Ljuspaket First Class
Vill man ha det bästa och få festen att sticka ut då är det här man ska ha.
Ljuspaket First Class
Vill man ha det bästa och få festen att sticka ut då är det här man ska ha.
Previous slide
Next slide

Uplights, Led Sticks och Fasadbelysning

Uplights / Bakgrundsljus
Uplights / Bakgrundsljus
Led Tube/Sticks
Led Sticks
Uplights / Bakgrundsljus
Fasadbelysning
Fasadbelysning
Previous slide
Next slide

Uplights är en form av ljuseffekter som placeras på golvet och riktar ljus uppåt mot väggarna eller taket. De används ofta för att skapa en specifik stämning eller färgschema i lokalen. Uplights kan:

 1. Förstärka färg: De kan användas för att matcha brudparets färgtema eller för att tillföra extra färg till lokalen.

 2. Skapa en stämning: De kan också bidra till en romantisk, energisk eller avslappnad stämning.

 3. Ljusa upp lokalen: Uplights kan hjälpa till att ljusa upp en mörk eller tråkig lokal och göra den mer livfull.

 4. Fokusera uppmärksamhet: De kan fokusera uppmärksamheten på väggarna eller taket och skapa en mer minnesvärd bakgrund.

Så, uplights är ett verktyg som kan användas för att förbättra alla typer av fester och evenemang, men det är inte en nödvändighet. Det beror på personliga preferenser och budget.

Underhållning

Vi har flera olika modeller av photobooth:

 • Standard Photobooth
 • Lyx Photobooth
 • Magic Mirror Spegelbooth
 • 360 photobooth 1x1m plattform
 • 360 overhead Photobooth

Mer info klicka här

Karaoke har aldrig varit så populärt som det är nu och det är super enkelt att använda. Krydda festen med lite karaoke. Mer än 80 000 låtar att välja mellan

Saxofonist har varit populärt länge nu och det är något som fortfarande är populärt. vi har några av Sveriges duktigaste bröllops saxofonister som vi samarbetar med.

Basic ljuseffekter
Enkelt och stilrent dj bås
Lyx Photobooth
Lite finare och med mer klass (Denna är folierad efter kundens önskemål)
Lyx Photobooth
Lite finare och med mer klass
Magic Mirror
Spgelbåset passar perfekt om man vill stick ut
360 Photo Booth
Va föst med det senaste
360Over head Photo Booth
Va föst med det senaste
Previous slide
Next slide

Effekter

Gnister Effekter
Gnister Effekter
Tungrök
Dansa på moln till första dansen eller entren
Bubblor
Såpbubblor med eller utan rök
Bubblor
Såpbubblor med eller utan rök
Rökmaskin
Vanlig klassisk rökmaskin
Rökmaskin
Rökmaskin som sprutar uppåt c2o style
Previous slide
Next slide

Effekter är roligt tycker vi, det tar festen till nästa nivå.

Får man rökmaskin i lokalen så är det ett måste mest för att få fram ljuseffekter från sin bästa sida då man ser ljusstrålarna igenom röken och med rök så finns det flera olika modeller.

Haze = gör som en lite lätt dimma.

Vanlig rökmaskin: Sprutar ut röken som ett stort moln atingen rakt fram eller uppåt.

Tungrök med torr is: Är perfekt att ha till sin första dans då det ser ut som man dansar på moln.

Bubbler med eller utan rök: Passar perfekt till olika typer av entrè

 

Gnister effekter: Helt ofarliga och kan användas både inomhus och utomhus. Ser ut som tomtebloss fast det sprutar rakt upp. Väldigt effektfullt

Foliering och Print

Vi kan hjälpa till med det mest inom foliering och print.

 • Monogram på dansgolvet
 • Bordsplacering utskriven på akryl eller plexiglas
 • Bord skyltar
 • Folierat Photobooth
 • T shirt tryck till möhippan eller svensexan
 • Backdrop med egen design

Kolla med oss vad ni behöver så hjälper vi till

Folierat dansgolv & dj bås
Folierat Photo Booth
Egen design på props
Golv dekor
T shirt tryck
Egen design på backdrop
Bordsplacering
Bords skylt
Previous slide
Next slide

Hur det kan se ut

Vad använder vi för utrustning?

Vi använder professionell ljudutrustning för att säkerställa att er fest blir en minnesvärd upplevelse. Vi är väl medvetna om att ljudkvaliteten är avgörande för en lyckad fest och därför använder vi endast den senaste tekniken och högkvalitativa ljudanläggningar.

 

Vi tar med oss det ljudanläggning anpassat efter lokal och antal personer så ni behöver inte tänka på vilket ljudpaket som passar bäst. När vi tar hand om det så tar vi alltid med oss lite mer än vad det behövs för att få det bästa ljudet och alltid ha lite marginal ifall man vill trycka på.