SKAPA ER DRÖMFEST

Det kan inte bli enklare än så här. Sätt ihop ert paket i formuläret så ni snabbt får en prisbild på vad det skulle kosta. Inget är bindande och ni kan ändra ert val flera gånger om.

Priset direkt

För att få mer information om vad vi har att erbjuda och välja rätt i offerten så kan ni se all info om våra dj`s, utrustning, tillbehör mm

Mer info om våra tjänster & Produkter

Hur vi sätter våra priser

Priserna för underhållning vid evenemang kan variera kraftigt, precis som när du köper något annat. Precis som när du beställer en måltid på en bra restaurang, en ny kostym eller klänning eller till och med en ny bil, så får du det som smakar bra, ser bra ut och är grym att köra enligt dina önskemål.

Vi är en tjänstebaserad verksamhet och trots att många företag inom vår bransch kanske har liknande alternativ eller erbjudanden, så kommer du snart att upptäcka att det finns skillnader. Kostnaderna för alla dessa tjänster och upplevelser kommer att variera från företag till företag och från tjänster till tjänster, beroende på kvaliteten, erfarenheten och Dj, Team och Tekniken som investerats i varje Bröllop.

DTF event  erbjuder olika prisalternativ som baseras på efterfrågan och bokningsmöjligheterna för varje Dj.

Vi väljer dj

Spelar det ingen roll vilken dj ni vill ha så väljer vi en dj som är ledig och passar till eran fest. Dj`n har minst 3 års erfarenhet av bröllop spelningar av alla olika slag.

Premium Dj`s

Våra Premium dj`s som har spelat för oss i flera år. ett säkert kort för en lyckad fest.

Robert Ahlgren

Grundare och ägare av Dj till festen.

Älskar att få folk att dansa oavsett musik. Robban har en stor musik samling som han samlat på sig i sina år som dj. Hans stora framgång som dj har tacka var sin känsla för att spela rätt typ av musik till rätt fest vare sig det är ett orientalisk bröllop eller en studentfest så ser Robert alltid till att vara väl förberedd och att läsa av dansgolvet så det bli en riktig fest 

Music Style:

Allt som får fart på festen ingen fest är för svår eller konstig för Robert.

Party music, Reggaeton,  Old School Rnb & Hip Hop, New Rnb & Hip Hop, Urban & , Hits, hits from today, as well as the 90’s, 80’s and 70’s.

Biography:

Robert has  been a frequently engaged DJ at the hottest clubs and events in Sweden for 15+ years.

Christian Parraques (Dj Parra)

"Jag är en erfaren DJ med över tio års erfarenhet av att underhålla på olika typer av event, allt ifrån bröllop, företagsevent till hemmafester. Min passion för musik började tidigt i livet och jag har sedan dess utforskat en mängd olika genrer och stilar.

Jag har spelat på hundratals bröllop och fester under årens lopp och har lärt mig att känna publikens preferenser och skapa en musikupplevelse som passar deras smak. Jag är duktig på att läsa rummet och anpassa min musik efter gästernas önskemål och humör.

Jag har en bred musiksmak och kan erbjuda allt från klassiska bröllopslåtar till den senaste pop- och dansmusiken. Jag är också väl insatt i olika kulturer och kan erbjuda musik från olika delar av världen för att passa alla gästers smaker.

Jag är professionell, tillförlitlig och ger alltid 100% för att er  bröllopsfest eller fest ska bli till en minnesvärd fest. Jag ser fram emot att få hjälpa till att skapa en musikupplevelse som du och dina gäster kommer att minnas länge."

Claudio Pinto

Om Dj Cladde:

Min musik resa började redan 1985, då jag var 12 år gammal. Min far var på den tiden en uppskattad Dj med inriktning privatfester och krog. Jag blev självklart hans lärling, vilket innebar att jag fick lära mig att snabbt koppla ihop en musikanläggning, rigga upp ljud och ljus osv. Allt detta var under vinyl eran så det blev mycket bärande samt sortering av skivor, under fritiden så satt jag och räknade BPM, alltså, lyssna på varje spår i varje nyinköpt vinylskiva för att fastställa takten på låtarna (BPM=Beats Per Minute) vilket gjorde att man bekantade sig väldigt mycket med både musiken och artisten bakom låtarna. Det blev då så mycket enklare att takt mixa samt välja rätt låt för varje enskild tillfälle/event. Med åren så växte jag inom det min far lämnade efter sig och började få mina egna spelningar, mest nattklubb men på senare år så har jag inriktat mig mer till privata evenemang. För mig personligen så är detta inte bara ett arbete eller en hobby, det är en livsstil och jag njuter varje sekund av den.

Eduardo Abrigo (Dj Lalo)

En av våra grymma party djs med från dj till festens start. Gäller det Bröllop, Privatfester och Företags gigs så är Lalo en av dom Skickligaste djn på att få igång festen där det krävs en lyhörd och mångsidig dj där det är gäster ifrån olika åldrar och kulturer.

Specialiteter som

 • Party musik
 • Latin i alla dess former
 • orientaliska takter inga problem för dj Lalo
 • Radiohits, Schlager,  Edm, house och Club javisst
 • Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt

Pro Dj`s

Våra Pro Dj`s som varit med från starten och har flera 100 bröllopsspelningar 

Brian Vinci

Vinci Brian is a frequent booked DJ based in Stockholm who has played at all Clubs worth mentioning and counting.Vinci Brian has a unique ability to seamlessly cut, loop and fuse between genres and styles. Being born in Kenya and being raised in Sweden Vinci Brian has grown the ability to diverse his sound where his musical tastes of the 90s, tribal, afro, latin & Party music. As well as delivering explosive performances at nightclubs & other parties around Stockholm, Vinci Brian has shared his explosive sets with audiences in London, Rhodos, Mombasa, Malmö, Gothenburg, Jönköping & other cities. Alongside artists like Liamoo, Sugar Hill Gang, Mc Lyte, Swingfly & others. May 2022 Vinci Brian is scheduled to release an EP containing 3 tracks.

Fabian Laerum (Dj Biano)

Fabian är vår kändis DJ som också sjunger i gruppen diamant där dom levererar grym svensk part pop disco.
Fabian spelar allt från födelsedagsfester, företags gig till klubb gigs.

Tonie

Grundare och ägare av Dj uthyrning men som även hoppar in och spelar för oss.

Tonie va med på den gamla goda tiden med vinyl och har sedanspelat vidare och är idag ett välkänt namn bland många.

Tonie är en dj som verkligen ger 100% på alla fester och ser till att det blir ett jäkla röj på dansgolvet.

Specialiteter som

Party musik all in men med sin egen touch som Tonie remixar live

Nutid edm, house och club javisst

Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt

Dj Benji

Jag är en ung talangfull DJ med en passion för musik och en vilja att underhålla. Jag har alltid varit fascinerad av musik och började experimentera med att skapa mina egna spelningar redan som tonåring.

Jag har utvecklat mina färdigheter genom att spela på olika typer av fester och event, och har nu en bred erfarenhet av att underhålla på alla typer av fester, från privata fester till större evenemang. Min musiksmak är bred och jag kan erbjuda allt från klassiska låtar till den senaste pop- och dansmusiken.

Jag är duktig på att läsa rummet och skapa en musikupplevelse som passar gästernas smak och humör. Jag är också väldigt flexibel och kan anpassa min musik efter varje specifikt evenemang.

Jag är en ung talang med en stark passion för musik och underhållning. Jag är professionell, tillförlitlig och har all utrustning som krävs för att göra din fest eller event till en minnesvärd kväll. Jag ser fram emot att få hjälpa till att skapa en musikupplevelse som du och dina gäster kommer att minnas länge.

Det som ingår när ni väljer någon av våra dj`s

Vi anpassar alltid högtalare efter storlek på lokalen och antal gäster för att få det bästa ljudet

Exempel på en uppsättning
Med ljuseffekter och tross
Exempel på en uppsättning
Hur det kan se ut beroende på vad man vill ha
Dj med ljuseffekter
Previous
Next
Standard Dj bås
Enkelt och stilrent dj bås
Dj bås med foliering
Stilrent dj bås med ert monogram elelr design
Dj bås med tv
Detta bås kan man göra många saker. Allt från monogram till era bröllopsbilderna
Previous
Next

Våra olika Dj bås

Ljuseffekter

Det finns inget exakt pris egentligen då alla tillställningar är olika. Priset beroende på plats, speltider, val av utrustning, osNej, du behöver inte ha ljuseffekter till din bröllopsfest. Det är en fråga om personliga preferenser och budget. Ljuseffekter kan bidra till en mer festlig stämning, men det är inte en nödvändighetv.  Vi har satt ihop några  paketlösningar för inte göra det mer komplicerat än vad det är.

Hittar man inget så skräddarsyr vi  ett alternativ som passar just er.

Ljuseffekter kan bidra till en bröllopsfest på många sätt och göra den mer minnesvärd och festlig:

 • Stämningsskapande: Ljuseffekter kan användas för att skapa en specifik stämning, som exempelvis romantik eller energi.

 • Färg och ljus: De kan tillföra extra färg och ljus till lokalen och göra det mer livfullt och spännande.

 • Fokus: De kan också användas för att fokusera uppmärksamheten på specifika områden eller element på festen, som exempelvis brudparet, dansgolvet, eller buffén.

 • Erfarenhet: Ljuseffekter kan göra bröllopsfesten mer oförglömlig och unik genom att skapa en helt egen upplevelse.

Basic ljuseffekter
Enkelt och stilrent dj bås
Party ljuseffekter
Wedding Class
Vill man ha det bästa och få festen att sticka ut då är det här man ska ha.
Wedding Class
Vill man ha det bästa och få festen att sticka ut då är det här man ska ha.
Previous
Next

Uplights och Fasdbelysning

Uplights / Bakgrundsljus
Uplights / Bakgrundsljus
Uplights / Bakgrundsljus
Fasadbelysning
Fasadbelysning
Previous
Next

Uplights är en form av ljuseffekter som placeras på golvet och riktar ljus uppåt mot väggarna eller taket. De används ofta för att skapa en specifik stämning eller färgschema i lokalen. Uplights kan:

 1. Förstärka färg: De kan användas för att matcha brudparets färgtema eller för att tillföra extra färg till lokalen.

 2. Skapa en stämning: De kan också bidra till en romantisk, energisk eller avslappnad stämning.

 3. Ljusa upp lokalen: Uplights kan hjälpa till att ljusa upp en mörk eller tråkig lokal och göra den mer livfull.

 4. Fokusera uppmärksamhet: De kan fokusera uppmärksamheten på väggarna eller taket och skapa en mer minnesvärd bakgrund.

Så, uplights är ett verktyg som kan användas för att förbättra bröllopsfesten, men det är inte en nödvändighet. Det beror på personliga preferenser och budget.

Våra olika Dj bås

Standard Dj bås
Enkelt och stilrent dj bås
Dj bås med foliering
Stilrent dj bås med ert monogram elelr design
Previous
Next

Effkter

Gnister Effekter
Gnister Effekter
Tungrök
Dansa på moln till första dansen eller entren
Bubblor
Såpbubblor med eller utan rök
Bubblor
Såpbubblor med eller utan rök
Rökmaskin
Vanlig klassisk rökmaskin
Rökmaskin
Rökmaskin som sprutar uppåt c2o style
Previous
Next

Underhållning

Vi har flera olika modeller av photobooth

Karaoke har aldrig varit så populärt som det är nu och det är super enkelt att använda.

Saxofonist har varit populärt länge nu och det är något som fortfarande är populärt. vi har några av Sveriges duktigaste bröllops saxofonister som vi samarbetar med.

Basic ljuseffekter
Enkelt och stilrent dj bås
Party ljuseffekter
Wedding Class
Vill man ha det bästa och få festen att sticka ut då är det här man ska ha.
Wedding Class
Vill man ha det bästa och få festen att sticka ut då är det här man ska ha.
Previous
Next

Foliering och Print

Folierat dansgolv eller dj bås
Folierat Photo Booth
Previous
Next

Vad använder vi för utrustning?

Vi använder professionell ljudutrustning för att säkerställa att er fest blir en minnesvärd upplevelse. Vi är väl medvetna om att ljudkvaliteten är avgörande för en lyckad fest och därför använder vi endast den senaste tekniken och högkvalitativa ljudanläggningar.

 

Vi tar med oss det ljudanläggning anpassat efter lokal och antal personer så ni behöver inte tänka på vilket ljudpaket som passar bäst. När vi tar hand om det så tar vi alltid med oss lite mer än vad det behövs för att få det bästa ljudet och alltid ha lite marginal ifall man vill trycka på.

1111

Vill man slå på stort
Stor ljudsystem med ljustekniker och allt för att få till den bästa feststämningen så har
Uplights
Gör lokalen så mycket finare
Uplights med Moving heads
Bakgrundsljus med moving heads som kan riktas mot dansgolvet men även röra sig i olika mönster till festen
Fasad belysning
Lys upp entrén eller fasaden för att ge ett mäktigt första intryck
Fasad belysning
Lys upp entrén eller fasaden för att ge ett mäktigt första intryck
Previous
Next

Hur det kan se ut

Ljudutrustning

Dj bås, dj utrustning & pa högtalare ingår vid val av någon av våra dj alternativ.

Bara det bästa

Vi vill att er fest ska bli en succé och därför arbetar vi endast med de bästa DJ:sna på marknaden med många bröllopsspelningar bakom sig.

Bara det bästa

Vi anpassar högtalare efter lokal & antal gäster för att ni ska få det bästa ljudet till er fest. Antingen om ni vill ha det där kristallklara ljudet eller det där trycket från basen.


Tryggare Bokning och Avboknings villkor

Bokning och Avbokningsvillkor 2021

Vi hoppas att detta kan få dig som kund att känna större trygghet med att boka bröllop, fest och event

Nya bokningsvillkor är följande:

* Kostnadsfri avbokning 7 dagar innan leveransdagen.

 

* Avbokning mindre än en 7 dagar till leveransdagen debiteras 50% av det totala beloppet.

 

* Avbokning mindre än 3 dagar till leveransdagen debiteras 100% av det totala beloppet.

(gäller ej bokningar där beloppet är större än 30000kr)


Tryggare Bokning och Avboknings villkor

Bokning och Avbokningsvillkor 2021

Vi hoppas att detta kan få dig som kund att känna större trygghet med att boka bröllop, fest och event


Nya bokningsvillkor är följande:

Kostnadsfri avbokning med upp till en vecka innan leveransdagen.
avbokning mindre än en vecka till leveransdagen debiteras 50% av det totala beloppet
avbokningen mindre än 3 dagar till leveransdagen debiteras 100% av det totala beloppet.

0 kr i bokningsavgift

(gäller ej bokningar där beloppet är större än 30000kr)