Need Help?

FAQs

Några av våra vanligaste frågor

Det finns inget exakt pris egentligen då alla tillställningar är olika. Priset beroende på plats, speltider, val av utrustning, osv.  Vi har satt ihop några  paketlösningar för inte göra det mer komplicerat än vad det är.

Hittar man inget så skräddarsyr vi  ett alternativ som passar just er.

Vi är inte billigaste det vet vi och vi är inte heller orimligt dyra med tanke på vad man får. och vad slut priset hamnar på beror lite på vart evenemanget är hur många timmar etc.

 

  • Det är vårt heltidsjobb det är inget hobby vi håller på med även om vi inte ser vårt jobb som ett jobb utan mer som en livsstil som vi älskar.
  • 25 års erfarenhet
  • 15st  Dj`s  med många års erfarenhet. Vi har i garanterar en dj som passar till just ert evenemang.
  • Snabba svar och återkoppling
  • 100% Service. Där andra ser problem ser vi lösningar
  • Förberedelse. Vi ser alltid till att var väl förbereda och tar hand om alla evenemang på samma sett oavsett om det är en liten fest eller ett bröllop på flera hundra personer

Under alla dom år som vi bokat in djs har vi aldrig haft en dj som uteblivit från ett evenemang (peppar peppar). Vi ser alltid till att va ute i god ifall något skulle inträffa, vem vet en punktering kan alltid hända och skulle det i värsta fall hända djn något så har vi alltid en backup dj från oss från dj till festen som är redo att rycka in så ni får samma service och kvalite som vi kan stå för.

Ljud – Ett bra ljudsystem ska ge ett kraftfullt och klart ljud och det ska kännas i magen men det ska inte tjuta i öronen. Vi använder oss RCF som är ett välkänd och professionellt märke.

Ljus – Vi har jobbat med allt ifrån att byggt egna ljusbord till proffs system och allt där emellan. Vi kan därför erbjuda enkla discoljus  till mer avancerade ljus shower som styrs av ljustekniker

Övrig utrustning- Något vi lärt oss att kvalité kostar lite mer men man får vad man betalar för och med bra utrustning allt från kablar, ljud och ljus kan vi kan känna oss trygga och leverera till 100%

Vi håller till i Stockholm  men tar bokningar runtom i landet.

Självklart, våra djs spelar för er och vi rekommenderar att sätta ihop en önskelista så djn får ett hum av vad ni och era gäster gillar dock så spelar djn ej rakt av ifrån listan utan ser vad som funkar på dansgolvet.

Absolut kolla in vår mixcloud sida där lägger våra djs upp sina mixar och skulle ni vilja ha en speciell mix som till exempel Persisk musik med nutida party hits så kan göra en mix som ni får

bröllop

Hittar du inte svar på din fråga?

Kontakta oss!