Hyra 360 photo booth Stockholm

360 Photobooth – En ny generation fotobås

Upptäck vad 360-graders photobooth är och varför det är den nya standarden för fotobåsar på festen. Läs mer om dess funktioner, fördelar och svar på vanliga frågor.

Photo booth har varit en ständig favorit på fest och event dem senaste åren. De har gett oss möjlighet att ta kort med vänner och bevarade minnen från viktiga tillfällen. Men med den tekniska utvecklingen har Photobooth också utvecklats, och den nya standarden är nu 360 photobooth.

Upptäck vad 360-graders photobooth är och varför det är den nya standarden för fotobåsar på festen. Läs mer om dess funktioner, fördelar och svar på vanliga frågor.

Vad är en 360-graders photobooth?

360 Båset är en rolig och häftig upplevelse.

360 Photobooth består av en bottenplatta på 1×1 meter där det får plats 3-4 personer. Under plattformen snurrande arm med en kamera och ringlight som låter dina gäster filmas i en 360 graders video i slow motion och snabbspolad för att få en cool och effektfull video. I video spelas det upp en låt som man själv kan bestämma och vilken del av låten man vill ha. Har man valt flera låtar så väljer programmet automatisk en låt . Videon kan sedan direkt delas till sociala medier från vår delningstation.

Vi har också 360 Overhead där principen är detsamma men här sitter den snurrande armen ovanifrån på en ställningen eller tross. Fördelen med denna variant är att man kan få plats flera personer och att man kan hoppa och dansa så mycket man vill utan att kamera skakar som det kan bli på 360 plattformen.

Utrymme som krävs för 360 med plattform är 4×4 meter

Vill ni ta ert event till en helt ny nivå. 360 båset  passar till alla tillställningar och måste helt enkelt upplevas!

Fördelar med en 360-graders photobooth

  • Ger en unik och omfattande upplevelse: Med en 360-graders photobooth får du en fullständig bild av alla som var med på festen, och inte bara de som stod framför kameran.
  • Ger möjlighet till kreativt redigerade videos: Med 360-graders programvaran är det möjligt att redigera videon på många olika sätt, till exempel att ändra bakgrunden eller lägga till specialeffekter.
  • Enkel att använda: 360-graders photobooth är enkel att använda och kräver inte någon speciell fotografisk erfarenhet. Allt du behöver göra är att ställa dig på rätt plats och trycka på knappen.

"Boka den bästa fotobåsen för din nästa fest"

“Gör din nästa fest oförglömlig med en 360-fotobås. Boka en idag och få professionella foton som du och dina gäster kommer att älska. Klicka här för att boka nu.”

Hyr 360 Photobooth ifrån Stockhols bästa photobooth förmedling

Vilken bättre möjlighet att skapa minnen som varar för evigt än att hyra Hyra 360 Photobooth för ditt nästa evenemang i Stockholm Sverige? 

 

 

Vi erbjuder en enkel och rolig 360 upplevelse som tar ditt event till nästa nivå. Vårt team av experter stöttar dig under hela processen för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen.

Vår photobooth är utrustad med den senaste tekniken, inklusive högkvalitativ kamera och belysning, för att säkerställa att du får de bästa bilderna. Du och dina gäster kommer att ha roligt medan du skapar minnen som varar för evigt.

 

Hyra 360 Photobooth, Stockholm Sverige, företagsfest, bröllop, fotografering, högkvalitativ, rolig, lätt att använda, experter, team, skräddarsy, lösning, behov, önskemål, senaste tekniken, kamera, belysning, minnen, boka, enkla.

Leave a Reply