Du har väl inte missat vårt 360 Fotobås

Va först med det senaste och ge dina gäster en upplevelse att prata om.

Proffs på uthyrningar av Photobooth och paketlösningar med dj ljud och ljus

Hyr Photobooth stockholm, 360 fotobås som skapar magiska videos, Magic mirror

Hyra Photobooth i Stockholm

360 Båset är en rolig och häftig upplevelse. 360 Photobooth består av en bottenplatta med snurrande arm som låter dina gäster ta en 360 graders video i slow motion och snabbspolad. Videon kan sedan direkt delas till sociala medier från vår delning station. Vill ni ta ert event till en helt ny nivå. 360 båset  passar till alla tillställningar och måste helt enkelt upplevas! 

En full size spegel som funkar som en touch skärm och har sanna funktioner som vårt standard bås. Skärmen på fotospegeln visar en skräddarsydd animation passande layout till utskrifterna som det står touch to start . Därefter guidas gästen genom animationerna för att sedan låta sig fotas. Gästen väljer om man vill ha bilderna utskrivna eller skickade tills sig med en QR kod

Vårt Standard fotobås är det båset som finns i olika utföranden men som alla känner igen. Man får 2 likadan fotoremsor som är 5x15cm med egen designade. Det går även att få bilderna direkt till sin mobil med QR kod. Alla bilder fås digitalt efter evenemanget.

360 Photob booth

Skapa minnen på ett enkelt och roligt sätt där gästerna lätt kan få med sig sin video via QR kod eller dela direkt via sociala medier. 360 fotobåset passar perfekt till bröllop, företagsfest, Invigningar, AW eller alla andra typer av evenemang där man vill sticka ut lite extra.

360 Photobooth

Va först med det senaste och boka vårat 360 bås. Vi ser alltid till att leverera och installerar båset så allt fungerar som det ska. Vi rekommenderar verkligen att ha personal på plats för detta bås

 

Praktiskt om 360 båset så behöver den en yta på minst 4×4 meter och tillgång till ett vanligt eluttag

Magic Mirror Fotobås

Spegeln som tar foton av er

Med sin eleganta design och ser ut som en vanlig spegel så är den en favorit till bröllopet & fest men gör sig även väldigt bra på företagsevenemang. 

Hyr fotobås till festen för en roligare upplevelse

Standard fotobås

13" - 23" touchskärm

Standard fotobås är ett fotobås med fotoskrivare, kamera och led belysningen i ett. Gästerna får dubbla fotoremsor på några sekunder. Perfekt till bröllop, fest och företagsevent.

Hyr vårt 360 fotobås. Passar till alla typer av events, bröllop, fester, invigningar och andra evenemang.

Hyr in ett fotobås för att skapa minnen och ett enkelt sätt att höja upp feststämningen. Vi har tagit fram olika alternativ där ni garanterat hittar något som passar just er. I alla våra paket ingår det professionell programvara som är väldigt lätt att använda och det går att få bilderna utskriva eller direkt till mobilen med QR kod. självklart får ni bilderna digitalt efter festen eller eventet.

Egen desing på fotobåset & backdrop

Ta fotobåset till nästa nivå

Egen design eller logga på fotobåset och backdropen. Posera som en Hollywood stjärna eller för att få till en proffsig look för företags eventet.

Skyltar med Egen desing & text

Vi hjälper till med helhetslösningar

Behöver ni informations skyltar så ordna vi det. Vi har eget tryckeri som vi använder till våra Photo Booth men det går att göra så mycket mer än bara det så hör av er

Photobooth i Stockholm - den ultimata upplevelsen för ditt evenemang

Fotobås är det perfekta tillägget till en fest eller ett bröllop. Dessa roliga fotostationer erbjuder gästerna en oförglömlig upplevelse och ger dig och dina nära och kära kreativa och roliga minnen som kommer vara värdefulla för alltid.

 Photobooth i Stockholm till rätt pris. Det viktigt att välja en leverantör som har erfarenhet och ett brett utbud av högkvalitativa photobooth att välja från.

 

Fotobåsar är en viktig del av många festliga tillställningar och det är viktigt att välja en leverantör som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att erbjuda en högkvalitativ tjänst. När du väljer en leverantör, se till att de har ett brett utbud av fotobåsar att välja från, samt en starkt omdöme och erfarenhet inom branschen.

Photobooth i Stockholm - den ultimata upplevelsen för ditt evenemang

Photobooth i Stockholm till rätt pris. Det viktigt att välja en leverantör som har erfarenhet och ett brett utbud av högkvalitativa photobooth att välja från. Vi på Dj till festen har många olika modeller av photobooth och många års erfarenhet.

Hitta den perfekta fotobåsen för ditt evenemang

standardfotobås, lyxfotobås, spegelbås , Magic mirror photobooth eller 360 photobooth. Boka idag ditt photo booth

Photobooth Stockholm