Under uppbyggnad!

Våra DJ`s

Robert Ahlgren Stockholms bästa dj

Robert Ahlgren DJ RobSi

Ägare och grundare till Dj till festen.

 

 

Älskar att få folk att dansa oavsett musik. Robban har en stor musik samling som han samlat på sig i sina år som dj. Hans stora framgång som dj har tacka var sin känsla för att spela rätt typ av musik till rätt fest vare sig det är ett orientalisk bröllop eller en studentfest så ser Robban alltid till att vara väl förberedd och att läsa av dansgolvet så det bli en riktig fest 

 

Music Style:

Allt som får fart på festen ingen fest är för svår eller konstig för Robban.

Party music, Reggaeton,  Old School Rnb & Hip Hop, New Rnb & Hip Hop, Urban & , Hits, hits from today, as well as the 90’s, 80’s and 70’s.

 

Biography:

Robert has  been a frequently engaged DJ at the hottest clubs and events in Sweden for more than 25 years.

Dj Cladde

Om Dj Cladde:

Min musik resa började redan 1985, då jag var 12 år gammal. Min far var på den tiden en uppskattad Dj med inriktning privatfester och krog. Jag blev självklart hans lärling, vilket innebar att jag fick lära mig att snabbt koppla ihop en musikanläggning, rigga upp ljud och ljus osv. Allt detta var under vinyl eran så det blev mycket bärande samt sortering av skivor, under fritiden så satt jag och räknade BPM, alltså, lyssna på varje spår i varje nyinköpt vinylskiva för att fastställa takten på låtarna (BPM=Beats Per Minute) vilket gjorde att man bekantade sig väldigt mycket med både musiken och artisten bakom låtarna. Det blev då så mycket enklare att takt mixa samt välja rätt låt för varje enskild tillfälle/event. När jag blev 16 år så fick jag även följa med på klubb gigs och det var “mäktigt”! Med åren så växte jag inom det min far lämnade efter sig och började få mina egna spelningar, mest nattklubb men på senare år så har jag inriktat mig mer till privata evenemang. Även mina barn har fått detta intresse och utövar yrket och det fina är att det nu har gått igenom tre generationer. För mig personligen så är detta inte bara ett arbete eller en hobby, det är en livstil och jag njuter varje sekund av den.

hyra dj

DJ LALO

En av våra grymma party djs med mer 8 års erfarenhet av bröllop, privat och företags gigs så är Lalo en av dom Skickligaste djn på att få igång festen där det krävs en lyhörd och mångsidig dj där det är gäster ifrån olika åldrar och kulturer.

 

 

Specialiteter som

Party musik

Latin i alla dess former

orientaliska takter inga problem för dj Lalo

Nutid edm, house och club javisst

Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt

 

Dj Biano

hyra dj

DJ Tonie Strömberg

Grundare och ägare av Dj uthyrning men som även hoppar in och spelar för oss.

Tonie va med på den gamla goda tiden med vinyl och har sedanspelat vidare och är idag ett välkänt namn bland många.

Tonie är en dj som verkligen ger 100% på alla fester och ser till att det blir ett jäkla röj på dansgolvet.

 

 

 

Specialiteter som

Party musik all in men med sin egen touch som Tonie remixar live

Nutid edm, house och club javisst

Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt

 

Dj Brian Vinci

Om Dj Brian:


hyra dj

DJ Christian

Party dj fullt ut
en mycket lyhörd dj som spelar efter era önskemål

 

 

 

Specialiteter som

Party musik

Nutid edm, house och club javisst

Självklart dom gamla godingarna från 70 talet och framåt

 

Dj

Om Dj :

 

Dj fi

Om Dj :

 

Dj Brian Vinci

Om Dj Brian:

Min musik resa började redan 1990, då jag var 12 år gammal. Min far var på den tiden en uppskattad Dj med inriktning privatfester och krog. Jag blev självklart hans lärling, vilket innebar att jag fick lära mig att snabbt koppla ihop en musikanläggning, rigga upp ljud och ljus osv. Allt detta var under vinyl eran så det blev mycket bärande samt sortering av skivor, under fritiden så satt jag och räknade BPM, alltså, lyssna på varje spår i varje nyinköpt vinylskiva för att fastställa takten på låtarna (BPM=Beats Per Minute) vilket gjorde att man bekantade sig väldigt mycket med både musiken och artisten bakom låtarna. Det blev då så mycket enklare att takt mixa samt välja rätt låt för varje enskild tillfälle/event. När jag blev 16 år så fick jag även följa med på klubb gigs och det var “mäktigt”! Med åren så växte jag inom det min far lämnade efter sig och började få mina egna spelningar, mest nattklubb men på senare år så har jag inriktat mig mer till privata evenemang. Även mina barn har fått detta intresse och utövar yrket och det fina är att det nu har gått igenom tre generationer. För mig personligen så är detta inte bara ett arbete eller en hobby, det är en livstil och jag njuter varje sekund av den.