Dj till festen

Ägaren och grundaren Robert Ahlgren började sin dj karriär vid 13 års ålder i Botkyrka på kvarnhagskolans knattediskon och där ifrån  till många av dom välkända klubbar i Stockholm och i Spanien.

1999 startades dj till festen och är idag ett heltids jobb eller Robert säger det är mer en livsstil än ett jobb.

 

Vi som jobbar på Dj till festen älskar det vi gör och vi är mer än bara djs. Från knatte diskon till stora event som vunnit flera priser i Gyllene hjulet. Det är något man kan va stol över.

 

Uppväxten i Botkyrka har inspirerat till en härlig blandning av musik från olika kulturer och genre.

Vi är idag en av dom ledande dj förmedlingarna i Stockholm och är idag 15 dj`s och har över 250 spelningar per år. Vi håller till i Stockholm men tar spelningar runtom i landet.

 

Vår resa fortsätter och vi jobbar på hårt.

 

Se vår insatgram för referenser, videos och bilder

Hyr dj till festen
dj till företagsevent
Hyr dj till festen
Hyr dj till festen
Hyr dj
Hyr dj till festen
Hyr dj till festen
Hyr fotobås
Hyr fotobås
Anousha Office Manager, Lendo AB
4e festen som Robban spelar för oss på Lendo
Read More
Tack för en super bra fest.
Sofie Nyström
40 års fest 2019-07-07
Read More
Tusen tack för allt , vilken fest det blev och det känns i fötterna i dag kan jag lova. Alla va supernöjda. Hälsningar Sofie
Björn & Karina
Bröllop på Haga forum 28 juli 2019
Read More
Hej Robert! Ja tack det gick jättebra på festen! Eduardo var toppen! Tack så mycket för bra kontakt under bokningsprocessen. Hälsningar Björn & Karina
Felicia
Företagsfest
Read More
Hej! Tack för ett mycket bra jobb, alla va mycket nöjda med musiken och ljud och speciellt bakgrundsljuset.
Hanolia
Armenisk / Svenskt Bröllop 6 juni 2020
Read More
Hej Robert, tack för att du var så flexibel med spelningen och fick fart på dansgolvet. Så kul att du blandade armeniska och engelska låtar, våra gäster hade jättekul och vi blev jättenöjda. Hälsningar, Hanolia
Sarah & Kim
Persiskt/ Svenskt Bröllop 2021
Read More
Hej Robban, Tack för en fantastisk fest. Vi är supernöjda. Mvh Sarah och KIm

READY TO PARTY?

Hyra dj

Dj till bröllop

Dj Stockholm

Boka dj

Dj till fest

Hyr dj

Hyr dj till festen, vi har djs för alla typer av event och fester. Dj till födelsedagsfesten dj till firmafesten, dj till studentfesten, dj till företagseventet, dj till bröllop, dj i Stockholm men tar bokningar runtom i landet. Hyr en dj idag med ljud och ljusutrustning. hyr extra utrustning som photo booth, fotobås, live stream. Vi hjälper till med att livesända ert event eller bröllop eller fest. live stream bröllopet eller festen. Boka en dj i Stockholm. Boka en dj till brölllop. Boka dj till festen.

Allt för fest och event. Hyr dj till företagsfesten, firmafesten, sommarfesten, kickoff, after work , ingvigning.

Hyr en dj till studentavslutningen. dj till alla typer av fester och event.

DJ-förmedling med 20 års erfarenhet: Ljud, ljus, photobooth och karaoke

Som en ledande DJ-förmedling i Stockholm med 20 års erfarenhet har vi specialiserat oss på att förmedla de bästa DJ-lösningarna för alla typer av evenemang. Vi har en bred kunskap och erfarenhet av allt som rör musikunderhållning, inklusive Dj, ljud, ljus, photobooth och karaoke.

Hitta den bästa DJ:n för ditt evenemang

Att hitta den bästa DJ:n för ditt evenemang kan vara en utmaning, men vi gör det enkelt för dig. Genom att samarbeta med ett stort nätverk av talangfulla och erfarna DJ:er, kan vi erbjuda dig en bred och anpassad utvärdering av DJ-tjänster för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen.

Vår DJ-förmedling är hem till några av de mest erfarna och begåvade DJ:erna i branschen. Vi vet att varje evenemang är unikt, så vi arbetar noga med våra klienter för att förstå deras specifika behov och önskemål, och väljer sedan den DJ som passar bäst för deras specifika evenemang.

Ljud, ljus, photobooth och karaoke-tjänster

Vår DJ-förmedling erbjuder inte bara DJ-tjänster, utan vi är också experter på ljud, ljus, photobooth och karaoke-tjänster. Vi använder de senaste teknikerna och utrustningarna för att erbjuda en högkvalitativ upplevelse för våra klienter.

Vårt ljudteknik-team arbetar hårt för att säkerställa att ljudet är kristallklart och potent, medan våra ljusdesigners skapar en atmosfär som matchar temat och stämningen på ditt evenemang. Vi erbjuder också en photobooth-tjänst för att fånga alla minnen från ditt evenemang, samt en karaoke-tjänst för att liva upp stämningen och skapa en oförglömlig kväll.

Dj till festen erbjuder er att hyra professionella DJ:s med ljud och ljus till Bröllop, Event, Företag, Fest, Kickoff. Bra priser på hyra dj och photobooth

Hyra dj Stockholm, Hyra dj pris, Dj Stockholm, Photobooth Stockholm