DEN BÄSTA FESTEN BÖRJAR HÄR !

Vi är mer än bara djs

Hyr dj till Bröllop, Fest, Företags Event, hyr dj med högtalare, ljuseffekter, Photo booth. Vi har djs & allt som behövs för ett lyckad evenemang

Hyra DJ Stockholm: Varför boka en DJ från Dj till festen

En DJ är en avgörande faktor för att skapa en minnesvärd och underhållande fest. Men med så många DJ-alternativ att välja mellan, kan det vara svårt att veta var man ska börja när man ska hyra en DJ i Stockholm.

Detta är varför vi på Dj till festen har skapat den här guiden till att hyra en DJ i Stockholm, så att du kan få all information du behöver för att göra ett välinformerat val och skapa en fest som dina gäster aldrig kommer att glömma. Men varför bör du boka en DJ från just oss på Dj till festen?

Vi har erfarenhet och kunskap

Vi på Dj till festen har lång erfarenhet av att arrangera och underhålla fest och evenemang i Stockholm och vi har en djup kunskap om musik och teknik. Vi vet vad som krävs för att skapa en riktigt bra feststämning och vi har den kompetens som krävs för att leverera en professionell och underhållande upplevelse för dina gäster.

Vi har ett brett utbud av musik

Våra djs har ett brett utbud av musik, från klassiska hitlåtar till nyare musik. De har en god förståelse för musik och vad som fungerar på en fest och de har de verktyg som krävs för att säkerställa att musiken spelas i den rätta takten och volymen för att skapa den bästa feststämningen.

Vi har rätt utrustning

Vi på Dj till festen har den rätta utrustningen för att leverera den bästa ljudkvaliteten på din fest. Vi har högkvalitativa ljudanläggningar och ljusutrustningar för att säkerställa att din fest blir en riktigt minnesvärd upplevelse.

Vi är flexibla och anpassningsbara

Vi på Dj till festen förstår att ingen fest är den andra lik och vi är därför alltid flexibla och anpassningsbara till dina önskemål och behov. Vi samarbetar noga med dig för att säkerställa att vi förstår vad du önskar för din fest och vi anpassar oss efter dina önskemål.

Sammanfattning

Om du letar efter en erfaren, kompetent och professionell DJ för din fest i Stockholm, så är det enkla valet Dj till festen för en lyckad fest.

Rätt dj och utrustning till rätt fest och event

Bröllop, fester och event är viktiga händelser i livet och för att få dem att bli oförglömliga är musiken en avgörande faktor. Som en erfaren uthyrning av DJ till bröllop, fest och event vet vi hur viktigt det är att ha rätt musik för att skapa den rätta stämningen. Vi är mer än bara DJ:s. Vi har även paketlösningar med DJ, ljud, ljus, fotobås och karaoke.

Hyra dj stockholm
Hyra dj

Våra DJ:s

Våra erfarna DJ:s har en bred musiksmak och har den kunskapen som krävs för att leverera en oförglömlig musikupplevelse till ditt bröllop, fest eller event. De har en passion för musik och en förmåga att anpassa musiken efter dina önskemål och gästernas humör.

0 +
Events per år

Dtf event Dj till festen arrangerar mer än 200 evenemang per år, inklusive en mängd olika typer av events såsom bröllop, företagsevent, privatfester med mera. Dtf event har en bred erfarenhet av att skapa en unik musikupplevelse för varje typ av tillställning och har etablerat sig som en pålitlig leverantör av musikunderhållning och helhetslösningar för event och fest. De har en dedikerad och professionell personal som strävar efter att förverkliga kundens önskemål och göra varje event minnesvärt

0 +
Dj`s / Team

Dtf Event Dj till festen har en stab på 10 professionella DJ:ar med flera års erfarenhet inom branschen. Dessa DJ`s har en stark kunskap om musik och förmåga att underhålla publiken med en bred mix av genrer. De är dedikerade till att skapa en minnesvärd musikupplevelse för alla event.

0 +
Års av erfarenhet

Vi har sett trender komma och gå och vi ser alltid till att va där det händer och va först med det senaste .Starta med våra klassiska Technics SL 1210 vinyl spelare till dagens Pioneer spelare.

Dtf event Dj till festen har en imponerande erfarenhet på över 12 år inom musikunderhållning och teknik på alla typer av evenemang, inklusive företagsevent, bröllop, privata fester och andra typer av tillställningar. De har byggt upp en stark kundkrets med många samarbetspartners, evenemangsplanerar, bröllopskoordinatorer och återkommande kunder. Dtf event dj till festen strävar efter att förverkliga kundens visioner och göra varje event en framgång.

MER ÄN BARA DJS

 TEKNIK – LJUD – LJUS – DJ – PHOTOBOOTH- KARAOKE
Hyr dj till företagsfesten hyra dj Stockholm, Dj till firmafesten, dj till event. Boka en dj. Grym dj

Dj med färdiga paketlösningar

Hos oss kan du hyra professionella och tillmötesgående DJs som kan spela rätt blandning av musik på ditt event, födelsedagsfest eller bröllop. Vi har färdiga paket lösningar och skräddarsyr lösningar efter er efterfrågan.

Hyr fotobås

Fotobås

Vi är en av Stockholms mest anlitade uthyrare av fotobås, vi har flera olika typer av fotobås. Passar alla typer av event . bröllop, företagsevent, födelsedagsfest, mm.

Hyr dj till festen

Företagsevent & Terknik

Vi är så mycket mer än bara djs.Vi jobbar mycket med helhetslösningar till föreläsningar , konferens, fest, och alla andra tillställningar

HYRA KARAOKE STOCKHOLM NU

Karaoke

Aldrig har det varit så kul och lätt att använda sig av karaoke till företagsfesten eller privat festen.

Hyr dj till bröllop

Bröllop

Bröllop är något av vår specialitet. med mer än 15 år av bröllopsfester av alla olika slag så vet vi hur man får en lyckad fest till en blamdad publik som det oftast brukar va på bröllop.

Hyr dj till företagsfesten hyra dj Stockholm, Dj till firmafesten, dj till event. Boka en dj. Grym dj

Företagsevent, kick off, aw, invigning, konferens, föreläsning

Vi är så mycket mer än bara djs.Vi jobbar mycket med helhetslösningar till föreläsningar , konferens, fest, och alla andra tillställningar

partycrowd2-21

Födelsedagsfest

Allt för födelsedags festen, vara sig det är den enkla hemma festen till den stora festen så har vi allt för en lyckad fest.

Allt för event

Företagsevent & Terknik

Vi är så mycket mer än bara djs.Vi jobbar mycket med helhetslösningar till föreläsningar , konferens, fest, och alla andra tillställningar

Vi är så mycket mer än bara djs . Vi jobbar med alla typer av events. 


År 2020 Va vid med på ett event där vi stod för tekniken, ljud, ljus, dj och effekter. Eventet vann två av de tyngsta kategorierna i Gyllene Hjulet. Årets Internationella Event och Årets Hantverk.  Hur stort är inte det. Se filmklipp nedan.

Se vad våra kunder tycker!

Rachelle & Eilia
Libanesiskt Persiskt Bröllop på Svartsjöslott 7 aug 2021
Read More
Heej Robban! Alltså åh! Stort stort tack för allt du gjorde igår!! ❤️ Allt blev såå bra och helt perfekt! Hela dagen var sååå magisk! ❤️ Det var toppen med musik och ljud under vigsel, middag och framför allt fest!!! Vi var sååå nöjda med allt du gjorde. Du mixade persiskt, arabiskt och engelskt så bra och byggde upp festen så grymt! Det var många av gästerna som tyckte att musiken och dina övergångar mellan låtarna var grymma. Och du hade helt rätt med ljuset till festen, det blev perfekt. Stort tack återigen för allt och att du varit så tillmötesgående, trevlig och snabb! Vi är mer är nöjda! ❤️ 🙏🏼 Kram Rachelle & Eilia
Sara
Företagsfest
Read More
Hej! Tack för ett mycket bra jobb, alla va mycket nöjda med musiken och ljud och ljuset speciellt bakgrundsljuset.
Victoria Karlsson
Företagsfest
Read More
Vi vände oss till DTF event dj till festen i samband med att vi letade dj till vår event. Vi fick snabb och bra service till ett rimligt pris. Flexibla när det kommer till önskemål av DJ Lalo. Svar omgående. Väldigt trevlig personal och DJ:n var suverän, serviceminded, lyhörd för önskemål, . Rekommenderas varmt! Victoria Karlsson
Anousha, Lendo AB
4e festen som Robban spelar för oss på Lendo
Read More
Tack för en super bra fest.
Martin och Isabelle
Martin och Isabelle
5 Juni 2021 Rosendals Wärdshus
Read More
Stort tack för den härliga stämning ni hjälpte till att skapa, vi hade det riktigt skoj och är otroligt nöjda med allt. Ljud & ljus var on point, minst sagt!
Sofie Nyström
40 års fest 2019-07-07
Read More
Tusen tack för allt , vilken fest det blev och det känns i fötterna i dag kan jag lova. Alla va supernöjda. Hälsningar Sofie
Hanolia
Armenisk / Svenskt Bröllop 6 juni 2020
Read More
Hej Robert, tack för att du var så flexibel med spelningen och fick fart på dansgolvet. Så kul att du blandade armeniska och engelska låtar, våra gäster hade jättekul och vi blev jättenöjda. Hälsningar, Hanolia
Carol
Event juni 2022
Read More
Hej Robert, Bokningen av DJ:n gick smidigt och vi fick snabbt bekräftelse på vår bokning. Kommunikationen med DJ:n under planeringsprocessen var bra och han var mottaglig för våra önskemål. Under festen leverade DJ:n en högkvalitativ prestation med en bra musikmix som tilltalade alla åldersgrupper. Han skapade en mycket trevlig stämning på festen och gästerna dansade och hade en fantastisk tid. Sammanfattningsvis var vår upplevelse med att boka en DJ med all utrustning från DJ till festen och resultatet av eventet mycket lyckat. Vi rekommenderar starkt Dj till festen för framtida fester och evenemang.
Björn & Karina
Bröllop på Haga forum 28 juli 2019
Read More
Hej Robert! Ja tack det gick jättebra på festen! Eduardo var toppen! Tack så mycket för bra kontakt under bokningsprocessen. Hälsningar Björn & Karina

Hyr en dj med ljud och ljus från dj till festen för att få en lyckad fest. Vi har dj`s för alla typer av events

Att tänka på när man hyr en dj till sin fest, event eller bröllop
  • Musikval: Tänk på vilken musikstil som passar festens tema och gäster, och fråga DJ:n om musiklistor och deras erfarenheter av att spela på liknande evenemang.

  • Utrustning: Säkerställ att DJ:n har tillräckligt med högtalare och ljus för festlokalens storlek, och fråga om backuputrustning är tillgänglig i händelse av tekniska problem.

  • Kommunikation: Se till att du har en tydlig och öppen kommunikation med DJ:n, fråga om deras arbetssätt, musikval och eventuella specifika önskemål du har. Diskutera även planen för festen och säkerställ att allt är tydligt för både dig och DJ:n.

  • Backup plan: Diskutera en backup plan med DJ:n incase något oväntat händer med utrustningen eller DJ:n själv. Se till att ha en plan B på plats för att säkerställa att festen inte påverkas.

  • Reservering: Boka DJ:n i god tid för att säkerställa att de är tillgängliga för din fest och att du har tillräckligt med tid för att planera och förbereda allt.

  • Erfarenhet: Se till att DJ:n har en god erfarenhet och kunskap om att använda sin utrustning.

  • Referenser: Ta reda på DJ:ns referenser och se vad andra har att säga om deras prestationer på tidigare evenemang.

  • Flexibilitet: Fråga om DJ:n är flexibel och villig att anpassa sig till gästernas musikönskemål under festen.