Hur vi sätter våra priser

Många undrar vad det kostar att att hyra en dj med ljud och ljus eller bara en dj från oss? Dom flesta har ingen aning vad det kostar och det är första gången dom hyr in en dj.  

 

Detta är vad priset avser:

Tid: Kostnaden för en  Bröllops spelning eller fest inkluderar inte bara timmarna djn kommer att spela utan också förberedelserna. Kostnaden inkluderar också restiden, uppriggning av utrustning och ner riggning, 

Erfarenhet: 20 år i branschen så har vi varit med om del och vet hur man får en lyckat fest och det prisättter vi väldig mycket.

Utrustning: DJn investerar mycket pengar på utrustningen – det kan vara mellan 20,000 – 500,000 kr

Låtarna och programvara: DJn har också investerat i programvaran och låtarna. I snitt har djs ungefär 4000 låtar i biblioteket. 

Så för att vi ska kunna ge ett så korrekt pris som möjligt kontakta oss nedan och berätta lite mer om evenemanget

så återkommer vi inom kort med offert.

Hyr en dj till festen vi har dj`s  för alla typer av fester, bröllop och events. När du bokar en dj från oss så ser vi alltid till att vara väl förbereda och dj lyssnar på era önskemål. Hyr en dj nu till din fest eller bröllop. Nu när allt börjar dra igång igen så aär det många som vill hyra en dj så se till att va ute i god tid för bokning av dj vi har även ljud och ljus

Priser för att hyra DJ i Stockholm och priser för photobooth, karaoke