Recensioner från våra kunder från allt ifrån Bröllop, Företags Event, Privatfester och Evenemang

Bröllop

Indiskt & Arbiskt Bröllop
Svenskt & Syrianskt Bröllop
Bröllop på Bergendal
Kurdiskt & Indiskt Bröllop
Plats: Eatery
Eritreansk & Syrianskt Bröllop
Previous slide
Next slide

Företags Event

Nordea Julfest 2022
Dj`s,Teknik, Live artist, Brandad Photobooth, Printad Backdrop med egen design
Kungens kurva köpcenter
Företagsevent
Stor Karaoke fest
Previous slide
Next slide

Privata Evenemang

Indiskt & Arbiskt Bröllop
Svenskt & Syrianskt Bröllop
Bröllop på Bergendal
Kurdiskt & Indiskt Bröllop
Plats: Eatery
Eritreansk & Syrianskt Bröllop
Previous slide
Next slide

Photobooth, Karaoke och Print

Nordea Julfest 2022
Dj`s,Teknik, Live artist, Brandad Photobooth, Printad Backdrop med egen design
Kungens kurva köpcenter
Företagsevent
Stor Karaoke fest
Previous slide
Next slide

Bröllop recensioner

Sara och Karoon
Sara och Karoon
Read More
"Jag kan inte nog rekommendera DJ till festen för alla som planerar sitt bröllop. De var så professionella och gjorde verkligen allt för att få festen att bli precis som vi ville ha den. Musiken var fantastisk och de hade verkligen koll på vad som fick gästerna att dansa hela natten. Ljuset och ljudet var också perfekt och gjorde att hela festen kändes magisk. Vi är så tacksamma för allt som DJ till festen gjorde för att vår bröllopsdag skulle bli oförglömlig. Tack så mycket!"
Eva & Peter
Eva & Peter
Read More
Hej Robert! Vill tacka så mycket för et bra jobb. Vi hade en fantastisk tid på vårt bröllop tack vare DJ till festen. Musikvalet var perfekt, ljudet var kristallklart och belysningen skapade verkligen rätt atmosfär. De var också mycket professionella och lätt att arbeta med.
John & Sophie
John & Sophie
Read More
Tack så mycket DJ till festen för att ni gjorde vår bröllopsfest så oförglömlig. Vi har aldrig dansat så mycket som vi gjorde den natten. Ljuset och ljudet var också fantastiska. Ni är verkligen proffs!"
Diana och George
Diana och George
Read More
Vi var lite oroliga över att hitta en DJ till vårt bröllop som kunde spela musik som vi gillade och som också skulle passa för våra gäster, men Christian var verkligen fantastisk. Han spelade precis den musiken som fick gästerna att dansa. Det va verkligen en succé med photobooth, så coolt!. Vi kan verkligen rekommendera dem till alla som planerar sitt bröllop!
Carola
Carola
Brudtärna till Lova & Joes bröllop på Bergendal
Read More
Jag har varit på många bröllop tidigare, men jag har aldrig dansat så mycket som på det senaste bröllopet där DJ till festen stod för musiken. DJ:n var verkligen fantastisk och gjorde verkligen allt för att få gästerna att dansa och ha kul. Jag skulle rekommendera dem till alla som planerar sitt bröllop!"
Sunita
Sunita
Indiskt / arabiskt Bröllop
Read More
Vi anlitade Robert från DJ till festen till vårt bröllop och det var det bästa beslutet vi kunde ha tagit! Robert var fantastisk och spelade den blandningen vi önskade av moderna, Indiska, Arbiska och orientaliska låtar som fick alla att dansa hela natten lång. Dessutom var servicen och kommunikationen från Robert utmärkt, vilket gjorde hela processen så enkel och smidig. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en DJ till deras bröllop. Sunita
Julia
Julia
Arabiskt/ Svenskt Bröllop
Read More
Vi anlitade DJ till festen för vårt Mellanöstern-bröllop och vi kunde inte ha varit nöjdare med resultatet! DJ:n spelade en perfekt blandning av moderna och orientaliska låtar som fick alla att dansa hela natten. Dessutom var servicen utmärkt och Robban var mycket hjälpsam och kommunikativ under hela processen. Tack för att ni gjorde vår stora dag så speciell!"
Johan och Linn
Johan och Linn
Bröllop 2022
Read More
och alla våra gäster dansade hela natten lång. Servicen var också enastående - vi fick alltid snabba och hjälpsamma svar på våra frågor. Photoboothen var också ett roligt inslag på festen. Tack så mycket!
Previous
Next
Information om våra tjänster och produkter

Hyra DJ med ljud och ljusutrustning

Vi erbjuder professionell ljud- och ljusutrustning för olika evenemang, allt från bröllop och födelsedagsfester till företagsevent och konserter. Våra DJ:s har många års erfarenhet och anpassar musikvalet efter varje specifikt tillfälle. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse för alla gäster.

Photobooth i olika varianter

Vi erbjuder photobooths i olika varianter för att passa olika typer av evenemang. Våra vanliga traditionella photobooths är perfekta för bröllop, födelsedagsfester och andra privata tillställningar. För företagsevent och större tillställningar har vi magiska speglar och 360-photobooths som ger en unik och interaktiv upplevelse.

Karaoke-paket

Vi erbjuder även karaoke-paket för de som vill lägga till en extra dimension till sitt evenemang. Våra paket innehåller professionell ljud- och ljusutrustning samt en stor samling av låtar för att garantera en oförglömlig karaokeupplevelse för alla gäster.

Vi är stolta över vår erfarenhet och de nöjda kunder som vi har hjälpt genom åren. Vi erbjuder professionella tjänster och produkter som garanterar en oförglömlig upplevelse för alla gäster. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning!

Vanliga frågor

Vilken typ av musik spelar era DJ:s?

Våra DJ:s spelar en varierad blandning av musik som anpassas efter evenemanget och publiken.

Vilken typ av evenemang passar för en photobooth?

Photobooths passar för många typer av evenemang, såsom bröllop, födelsedagsfester, företagsevent och andra privata tillställningar.

Hur fungerar en magic mirror-photobooth?

En magic mirror-photobooth är en interaktiv photobooth där gästerna kan ta bilder i en spegel som har en inbyggd kamera och bildskärm. Gästerna kan sedan skriva ut eller dela bilderna direkt från photoboothen.

När du planerar en fest eller ett event är det viktigt att se till att alla detaljer är på plats för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Oavsett om du planerar en företagsfest, en sommarfest eller ett bröllop i Stockholm finns det flera saker du kan behöva hyra för att skapa den perfekta stämningen. Här är några av de vanligaste sökorden när det kommer till att hyra utrustning för fester och event i Stockholm.

  1. Hyra DJ Stockholm En av de viktigaste faktorerna för att skapa en bra stämning på en fest eller ett event är musiken. Att hyra en DJ i Stockholm kan hjälpa dig att skapa en musikalisk upplevelse som passar just din fest eller event. En professionell DJ kan spela allt från klassisk dansmusik till de senaste hitsen och se till att alla gäster har kul på dansgolvet.

  2. Hyra Photobooth Stockholm En photobooth är ett utmärkt sätt att fånga minnen från din fest eller event. Med en photobooth kan dina gäster ta roliga bilder som de sedan kan ta med sig hem som en påminnelse om kvällen. Det finns olika typer av photobooth att välja mellan, allt från traditionella photobooths till mer avancerade modeller som magic mirror och 360 photobooth.

  3. Hyra karaoke Stockholm Om du vill ha en annorlunda aktivitet på din fest eller event kan du överväga att hyra en karaokeanläggning i Stockholm. Med en karaokeanläggning kan dina gäster sjunga sina favoritlåtar och skapa en rolig och minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

  4. Allt för fest och event Stockholm När du planerar en fest eller ett event kan det vara svårt att veta var man ska börja. Men med hjälp av leverantörer som erbjuder "Allt för fest och event" i Stockholm kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe. Detta kan inkludera allt från ljud och ljusutrustning till bord, stolar och dekorationer.

  5. DJ till företagsevent Stockholm Företagsfester och evenemang kräver ofta en annan typ av musik än privata fester. Att hyra en DJ som är specialiserad på företagsfester i Stockholm kan hjälpa dig att skapa en professionell och välplanerad upplevelse som passar just din organisation.

  6. DJ till aw Stockholm After work-evenemang (AW) är en populär typ av tillställning som kräver en annan typ av musik än en vanlig fest. En DJ som är specialiserad på AW-evenemang i Stockholm kan hjälpa dig att skapa en avslappnad och rolig stämning som passar efter arbetsdagen.

  7. DJ till sommarfest Stockholm Sommarfester är en av de mest populära typerna av evenemang i Stockholm. Att hyra en DJ som är specialiserad på sommarfester kan hjälpa dig att skapa en stämning som passar årstiden och som garanterat kommer